EBA a participat la evenimentul “Ceremonia de semnare a contractelor de grant pentru centre de suport in afaceri"

La data de 6 Iulie, EBA a participat la evenimentul “Ceremonia de semnare a contractelor de grant pentru centre de suport in afaceri”.

Șase organizații ale societății civile au semnat contracte de grant cu Fundația Est-Europeană pentru a implementa proiecte care creează și dezvoltă centre de suport în afaceri.

Asociatia Businessului European este unul din implementatorii Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă țării”, realizat cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene.

Scopul proiectului este oferirea de sprijin întreprinderilor regionale prin dezvoltarea analizei de politici menite să promoveze accesul la oportunitățile oferite de AA / DCFTA și care să cuprindă soluții asupra problemelor / prevederilor legale care afectează în mod semnificativ activitatea comercială și antreprenorială din Moldova. De asemenea, în cadrul proiectului, IMM-urile regionale vor beneficia de seminare web practice privind accesarea piețelor UE, UE know-how și problemelor COVID.