EBA a finalizat Academia "AML Training Program Module"

La data de 18 Februarie, a avut loc ultima sesiune din cadrul "Resilience within Financial Institutions: The AML Training Program".
 
Academia AML s-a desfasurat in perioada 23 Noiembrie 2021 - 18 Februarie 2022, si a constat din 8 Module cu tematici dedicate.
 
Cu aceasta ocazie, dorim sa multumim tuturor speakerilor care au fost implicati in cadrul acestui program, cu ajutorul carora continutul oferit participantilor a fost concentrat necesitatilor si rigorilor actuale iar intrebarile participantilor au putut fi clarificate intr-un mod eficient si focusat:
- Ludmila Costin, Senior Manager, Financial Crime and Forensics, PwC Romania;
- Denisa Sava, Senior Consultant, Forensic and Financial Crime Services, PwC Romania.
- Cristina Pop, Senior Manager, Financial Crime and Forensics, PwC Romania.
- Laura Lica-Banu - Director, Forensic; Deloitte Romania;
- Adriana Mihai - Manager, Forensic; Deloitte Romania;
- Silvia Iancuş - Manager, Forensic; Deloitte Romania;
- Meral Caiali - Manager, Forensic; Deloitte Romania.
 
Scopul Programului a fost de a îmbunatati competențele CSB și conformitate și nivelul general de expertiza în sectorul financiar atât al bancilor, cat și al organizațiilor de credit nebancar.
La aceasta Academie au participat in total peste 50 de reprezentanti ai Institutiilor Financiare, Companii Mari si Companii Mici de microcreditare, reprezentanti ai cadrului didactic ASEM si USM.
 
Programul a fost organizat de catre European Business Association Moldova (EBA Moldova) în parteneriat cu Banca Națională a Moldovei cu sustinerea European Fund for Southeast Europe (EFSE) DF în cadrul inițiativei EU4Business Moldova, și de Pwc Moldova.