EBA a organizat Conferinta internationala - Green Energy Dialogue. Actions to follow

La data de 21 Octombrie, EBA a organizat conferinta internationala Green Energy Dialogue. Actions to follow.

Scopul evenimentului a fost prezentarea situației actuale în domeniul dezvoltării durabile, cu accent pe tendințele de dezvoltare a sectorului regenerabil, luând în considerare angajamentele internaționale ale RM în temeiul Acordului de Asociere și al Tratatului de Instituire a Comunității Energiei, interesul investitorilor străini in acest sector și a întreprinderilor să investească în surse regenerabile de energie și dezvoltare durabilă. Evenimentul a urmarit să împărtășească cea mai bună experiență UE și internațională în acest domeniu, evoluția business-ului, avantajele competitive și actualizări ale politicilor publice legate de acest sector.
 
Participanti ai evenimentului au fost reprezentanți ai comunității de afaceri, Instituții Publice, Parteneri de dezvoltare, Asociații de Business, Mass-media.
 
Evenimentul a fost organizat de Asociația Businessului European Moldova cu sprijinul Uniunii Europene în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al RM si Media Show Grup.
 
Sponsorii evenimentului au fost Eximbank, Green Economy Financing Facility Moldova, PwCMoldova, Premier Energy, Renergy, Vernon David Law Firm.