EBA in parteneriat cu compania de training EXEC-EDU au organizat webinarul intitulat "Sales Mastery"

La data de 15 Aprilie, EBA Moldova in parteneriat cu compania de training EXEC-EDU au organizat webinarul practic privind "Sales Mastery".

Cursul intensiv a fost adresat celor ce vor să înțeleagă mecanismele testate din spatele vânzărilor de succes și să le pună în practică în activitatea lor, de a doua zi. De asemenea, scopul cursul a fost de a distila esența celor mai bune tehnici de vânzare, alături de sfaturi și exemple testate și aplicate cu succes în diverse industrii și companii, atât din experiența trainerului, cât și din cea a celor mai reputați experți în vânzări la nivel global. Suplimentar, cursul s-a axat pe rădăcini solide în pshihologia vânzarii și multe ramificațiicu aplicabilitate în utilizarea noilor tehnologii.

Trainerul acestui curs a fost Adrian Munteanu, Antreprenor, Manager, Consultant, Absolvent EMBA ASEBUSS, “lifelong learner”.

Tematicile abordate:

- Care este întrebarea pe care orice om de vânzări (și nu numai), ar trebui să o repete săptămânal, pentru a fi sigur că rămane un vânzător de top, într-un business de succes.

- Ce sa vindem si ce sa NU vindem (la fel de important sau chiar mai important)

- Folosește în avantajul tău psihologia din spatele tuturor vânzărilor reușite și repetate.

- Descoperă atu-urile oamenilor de vânzări care-i ajută în exploatarea noilor oportunități și în creșterea exponențială a vânzărilor

- Care sunt armele persuasiunii, testate in toate mediile, care dau mereu rezultate daca le intelegem si le folosim cum trebuie si cand trebuie.

La eveniment au luat parte peste 80 de participanti. 

Eveniment organizat cu sprijinul EFSE Entrepreneurship Academy (Academia Antreprenoriala) in cadrul initiativei EU4Business.