EBA Moldova a participat la Conferință științifico-practică cu genericul „Adaptarea serviciilor publice la așteptările mediului de afaceri și provocările tehnologice actuale”

EBA Moldova reprezentată de Mariana Rufa a participat în cadrul Conferinței științifico-practice cu genericul „Adaptarea serviciilor publice la așteptările mediului de afaceri și provocările tehnologice actuale”.
 
Evenimentul este organizat de Agenția Servicii Publice și ASEM - Academia de Studii Economice din Moldova cu susținerea Programului de Reformă Instituțională și Structurală în Moldova al USAID Moldova.
 
Peste 100 de persoane din cadrul autorităților publice, mediului academic și de afaceri, organizațiilor societății civile, dar și experți din practica juridică și economică au participat la eveniment.
 
Mariana Rufa a reiterat progresele ce țîn de digitalizare înregistrate pe parcursul ultimei perioade, totodată reiterând perspectivele și necesitățile de digitalizare pentru business, în special în lumina procesului de integrare europeană și acces la piața UE.