EBA Moldova semnează un acord de colaborare cu Camera de comerț și industrie moldo-italiană

Pe data de 8 mai 2012 Preşedintele AO "Camera de comerț și industrie Moldo-Italiana" condusă de dl Roberto Pace a semnat un acord de colaborare cu EBA Moldova în persoana Preşedintelui d-na Silvia Radu. Acordul are drept scop intensificarea cooperării între companiile reprezentate de ambele organizaţii. Acordul prevede schimb de informaţii între organizaţii, identificarea noilor contracte de afaceri, crearea proiectelor investiţionale comune, organizarea misiunilor şi a forumurilor de afaceri, elaborarea programelor de armonizare a standardelor naţionale la cele europene şi aducerea legislaţiei moldoveneşti în concordanţa cu legislaţia europeană.

Preşedintele EBA, Silvia Radu, a menţionat că procesul de colaborare începuse înaintea semnării acestui acord, iar cooperarea între aceste doua Asociaţii va asigura stimularea dezvoltării economice a ţării.

Preşedintele C.C.I-MD, Roberto Pace a menţionat că  numeroase proiecte sunt în faza de demarare, la care fără îndoială va fi implicată ASOCIATIA BUSINESSULUI EUROPEAN, de asemenea dl Pace consideră că Moldova este pregătită şi merge cu paşi siguri spre integrarea Europeană, iar acum este momentul potrivit pentru atragerea investiţiilor străine.