EBA susține dezvoltarea business-hub-urilor regionale și a companiilor regionale.

Din 2018 si ulterior din 2021, EBA este partener în implementarea proiectului "Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării", implementat cu suportul financiar al UE și Suediei împreună cu Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova și Centrul Contact.
 
Unul din scopurile prioritare ale acestui proiect este susținerea și dezvoltarea celor 6 Business Hub-uri regionale pe tot teritoriul țării, inclusiv regiunea Transnistreană și Gagauzia pentru a crea oportunități de export companiilor regionale pe piață UE.
 
În data de 6 decembrie a avut loc evenimentul de raportare și finalizare a activităților de către Agency innovation - Business HUB Tiraspol, care a demonstrat o implicare și activitate excelentă în susținerea companiilor mici, unele din care deja și-au extins afaceri pe malul drept.
 
EBA a sprijinit aceste Business Hub-uri și peste 200 companii prin organizarea vizitelor de studiu în țările UE, activități de policy și advocacy, coaching și seminare practice pentru companii, precum și granturi pentru consultanța individuală pentru companii axate spre export pe piața UE.