Evenimentul EBA: Masa rotunda de discuții despre oportunități și provocări pentru comunitatea de afaceri după 5 ani de implementare DCFTA

La data de 18 februarie, a avut loc Evenimentul EBA intitulat "Masa rotunda despre oportunități și provocări pentru comunitatea de afaceri după 5 ani de implementare DCFTA".

Scopul evenimentului a fost de a prezenta principalele oportunități pentru sectorul privat, oferite de DCFTA, precum și provocările care afectează mediul de afaceri din Moldova.

Evenimentul a fost deschis de catre dl Laszlo Diosi, președintele Asociației Europene a Afacerilor, CEO al Grupului Mobias Banca OTP, dl Ion Chicu, prim-ministru al RM și dl Luc Pierre Devigne, director general adjunct pentru Europa și Asia Centrală, European Serviciul de acțiune externă.

Discuțiile constructive și deschise au oferit oportunitatea comunității de afaceri de a aborda probleme legate de implementarea practică a ZLSAC în domenii precum: siguranța alimentelor, energia regenerabila, gestionarea deșeurilor, comerțul cu mărfuri etc.