FINCOMBANK S.A. ANUNȚĂ DESCHIDEREA UNEI NOI SUCURSALE ÎN CAPITALĂ

 FINCOMBANK S.A. ANUNȚĂ DESCHIDEREA UNEI NOI SUCURSALE ÎN CAPITALĂ

Vă așteptăm cu drag în incinta noului sediu!

FinComBank S.A. își lărgește rețeaua de subdiviziuni teritoriale prin deschiderea unei noi sucursale în orașul Chișinău. Sucursala nr.20 este situată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6. și va oferi clienţilor băncii confort, comoditate şi acces la toată gama de produse oferite de FinComBank S.A.

Сlienții sucursalei noi deschise pot beneficia de întreaga ofertă a Băncii. Printre produsele disponibile se numără: credite pentru afaceri mici și mijlocii, înclusiv credite oferite în cadrul proiectelor speciale de finanțare; credite de consum, credite ipotecare și carduri de credit; deschiderea depozitelor; deservirea conturilor curente și a cardurilor bancare, inclusiv a cardului suplimentar pentru copii minori; asigurări auto și de bunuri. Reamintim că, începând cu luna ianuarie, tinerii antreprenori pot beneficia de condiții preferențiale și anume aplicarea ratei dobânzii reduse pentru creditele solicitate. Detalii aici: http://bit.ly/2EB6S2k

Suntem mândri să activăm într-un sediu nou, modernizat conform rigorilor europene. Vom depune toate eforturile pentru a oferi suportul necesar clienţilor noştri, pentru a-i ajuta să ţină pasul cu tehnologiile bancare şi să-şi gestioneze inteligent activităţile financiare,” a declarat Mihail Panainte – directorul Sucursalei nr. 20, or. Chișinău.

Noua sucursală va activa de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00, și sâmbătă până la ora 14:00. Mai mult decât atât, cu FinComBank S.A., serviciile bancare sunt disponibile online 24/7 și pot fi accesate de pe orice dispozitiv, folosind Internet Banking FinComPay și nu doar. Clienții pot solicita, accesând site-ul fincombank.com, deschiderea cardului online și a unui card online suplimentar pentru copii de la șapte ani. Aceștea pot solicita un credit online, pot primi un transfer rapid online (T2C) de peste hotare. Clienții oricărei bănci din Moldova pot face un transfer online de pe card pe card (transfer P2P) rapid și sigur: http://bit.ly/2tEuGfv

De la începutul activității sale, FinComBank S.A. numără o rețea formată din 92 de unități, printre care 19 sucursale și 73 de agenții pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Banca își dorește ca rețelele sale teritoriale să fie amplasate în locurile cele mai accesibile și solicitate de către clienți.

Echipa Sucursalei nr. 20 vă așteaptă cu drag în sediul său bancar, adresa or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6.

Ia legătura cu noi:

Sună-ne: (+373-22) 26-99-99

Scrie-ne pe e-mail: fincom@fincombank.com
Afla mai multe detalii despre produse și servicii:
fincombank.cоm

Acordă întrebări pe Facebook: www.facebook.com/fincombank

Vizitează pagina de LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fincombank-sa/