Săptămâna Globală a Antreprenoratului 18-22 Noiembrie

Săptămâna Globală a Antreprenoratului 18-22 Noiembrie este cea mai mare celebrare globală a inovatorilor și creatorilor de locuri de muncă care lansează start-upuri ce dau viață ideilor, conduc creșterea economică și lărgesc bunăstarea umană.

Pe parcursul unei săptămâni din Noiembrie, GEW inspiră oameni pretutindeni prin activități locale, naționale și globale orientate să îi ajute să își exploreze potențialul ca inovatori și inițiatori. Aceste activități, începând cu competiții de rang înalt și evenimente și întruniri de networking, conectează participanții cu potențiali colaboratori, mentori și chiar investitori, astfel făcându-le cunoștință cu posibilități noi și oportunități interesante.

EBA Moldova a susținut inițiativa printr-o serie de evenimente organizate pe parcursul acestei săptămâni. EBA de asemenea a participat la Forum-ul GEW care a avut loc pe 22 noiembrie adunând mai mult de 100 de tineri antreprenori din Republica Moldova și alte țări. Mesajul cheie livrat audienței a fost de a reitera importanța networkingului de afaceri și rolul unei asociații, precum și beneficiile care pot fi obținute prin unirea sub o forță comună.