JTI Moldova, Top Employer pentru a șasea oară consecutiv

JTI Moldova, Top Employer pentru a șasea oară consecutiv

JTI a fost certificată Top Employer (angajator de top) în Moldova și la nivel europan pentru al șaselea an consecutiv de către Institutul Top Employers.

Totodată, este al cincilea an când JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se printre cei 14 angajatorii recunoscuți la nivel mondial pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor și impunându-se în calitate de lider în domeniul resurselor umane.

Studiul efectuat de Institutul Top Employers a confirmat practicile de succes ale JTI în domeniul Resurselor Umane în cadrul a 58 de birouri și fabrici certificate, în 53 de țări, incluzând România, Moldova și Bulgaria.

 

Dorin Pavaloi, Director JTI Moldova:

„JTI Moldova este Top Employer pentru al șaselea an la rând, Top Employers Moldova 2019, Top Employers Europe 2019, Top Employers Global 2019.

Sunt mândru că JTI demonstrează încă o dată că este un angajator de top.

Certificarea acordată de prestigiosul Institutut Top Employers este un succes remarcabil pentru echipa noastră și reprezintă o recunoaștere a condițiilor excelente de muncă oferite de JTI.

Aceasta reconfirmă angajamentul nostru susținut și preocuparea continuă de a investi în oamenii noștri și în dezvoltarea strategiilor de resurse umane care să asigure un mediu de lucru de înaltă calitate, apreciat de aceștia.

Încântat să fiu Top Employer!

Onorat să lucrez cu oameni talentați!

Mândru să muncesc la JTI!” 

Luiza Drăgan, Manager Resurse Umane:

„Certificarea primită timp de 6 ani consecutiv are o valoare deosebită pentru noi. Această realizare se datorează politicilor de resurse umane orientate spre un mediu de lucru în care angajații să exceleze. Institutul Top Employers a evaluat JTI Moldova pe criterii de strategie de dezvoltare a talentelor, planificare a forței de muncă, integrare a noilor angajați, programe de pregătire profesională continuă, management al performanței, dezvoltare a abilităților de leadership, dezvoltare a carierei, compensații și beneficii, și, bineînțeles, cultura organizațională.

Suntem onorați de această distincție și o dedicăm oamenilor noștri!

Felicitări, echipa JTI Moldova!”

Howard Parks, JTI Senior Vice President HR și membru al Comitetului Executiv JTI:

„Dincolo de toate, angajații noștri sunt cei care au făcut ca JTI să fie un ”Angajator de top”. Lor le pasă într-adevăr de succesul organizației în viitor, așa cum le pasă și investitorilor, iar noi credem că atunci când ei reușesc, compania reușește. Prin compararea practicilor noastre de resurse umane cu cele ale angajatorilor de top din întreaga lume, ne asigurăm în permanență că organizația rămâne un angajator preferat de actualii și viitorii angajați.”

 

#

JTI, membră a Grupului Japan Tobacco, este unul dintre cei mai mari producători internaționali de produse din tutun. Având sediul central la Geneva, Elveția, JTI are circa 45.000 de angajați la nivel mondial și operațiuni în peste 130 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați www.jti.com.

Produsele JTI sunt prezente pe piața din Moldova din 2001. Bazele afacerii locale JTI au fost puse încă din anul 2005 când a fost inaugurată Reprezentanța JTI în Moldova, cu sediul central la Chișinău. În anul 2017, JTI și-a extins afacerea în Moldova prin inaugurarea unei noi entități, “JT International Trading” SRL, care include importul şi distribuția produselor din tutun, mărci ale JTI în piața locală. 

Institutul Top Employers certifică la nivel global condițiile de lucru excelente oferite angajaților. Condițiile optime de lucru asigură dezvoltarea angajaților atât pe plan personal, cât și profesional. Acest lucru permite, în schimb, companiilor să crească și să se dezvolte continuu. Având sediul în Olanda, compania, cunoscută anterior sub denumirea de Institutul CRF, a recunoscut angajatorii de top din întreaga lume, începând din 1991. Pentru mai multe informații despre Institutul Top Employers și Certificarea ca Angajator de Top, vizitați: www.top-employers.com.