JTI, singurul angajator din Moldova certificat Top Employer pentru a șaptea oară consecutiv

Compania JTI a fost certificată Top Employer (angajator de top) în Moldova și la nivel european pentru al șaptelea an consecutiv, de către Institutul Top Employers, în cadrul ceremoniei oficiale de decernare a premiilor, care a avut loc în Amsterdam.

Totodată, este al șaselea an consecutiv când JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se printre angajatorii recunoscuți la nivel mondial pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor, care susțin și dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și îmbunătățesc permanent practicile în domeniul resurselor umane.

Institutul Top Employers a evaluat JTI Moldova pe criterii de strategie de dezvoltare a talentelor, planificare a forței de muncă, integrare a noilor angajați, programe de pregătire profesională continuă, management al performanței, dezvoltare a abilităților de leadership, dezvoltare a carierei, compensații și beneficii, și, bineînțeles, Cultură organizațională.

Studiul efectuat de Institutul Top Employers a confirmat practicile de succes ale JTI în domeniul Resurselor Umane în cadrul a 63 de birouri și fabrici certificate, în 58 de țări, incluzând România, Moldova și Bulgaria.

Dorin Pavaloi, Director JTI Moldova:

„Este o realizare valoroasă pentru întreaga echipă JTI Moldova care vine să confirme, an de an, locul nostru printre cele mai bune companii din lume, care oferă condiții de muncă excelente. Este un angajament pe termen lung și o investiție sustenabilă în dezvoltarea talentelor și a competențelor de Leadership în toată organizația, reafirmând angajamentul nostru în optimizarea practicilor și condițiilor de muncă. În același timp, continuăm să fim o instituție responsabilă social, prin investițiile considerabile în comunitatea în care ne desfășurăm afacerea și angajamentele pe care le avem în Moldova față de echipă, parteneri și societate.”

Tatiana Mihailiuc, Manager People and Culture JTI Moldova:

„Este o distincție care ne onorează și vine să recunoască cele mai bune practici în resurse umane și determinarea noastră de a construi și menține un mediu de lucru în care fiecare membru al echipei să poată excela. Punem oamenii și echipa în centrul tuturor strategiilor pe care le implementăm. Am investit și vom continua să investim în dezvoltarea competențelor angajaților și programelor care promovează consolidarea echipei.”