Program de mentorat pentru asociațiile de business, beneficiari ai Proiectului USAID Moldova COMPETITIVITATE ȘI REZILIENTĂ RURALĂ în Moldova, desfășurat de EBA Moldova

Program de mentorat pentru asociațiile de business, beneficiari ai Proiectului USAID Moldova COMPETITIVITATE ȘI REZILIENTĂ RURALĂ în Moldova, desfășurat de EBA Moldova.
 
Astfel, în perioada februarie - martie, peste 15 reprezentanți ai echipelor executive din cadrul asociațiilor beneficiare au oportunitatea să preia cele mai bune practici în lumina celor 8 module prevăzute pentru 10 sesiuni, oferite de experți locali și internaționali pe astfel de subiecte ca:
 
Structura și serviciile unei asociații, activitățile de policy și advocacy, aspecte legale și operaționale, relația cu membrii, comunicarea în cadrul unei asociații, serviciile de business, managementul financiar, accesul la finanțare, managementul proiectelor.
 
În calitate de formatori au fost Vice-Directoarea EBA Ucraina, Svetlana Mykhailovska, Olga Melniciuc, Steluța Andrei, Sandra Dolghii, Eugen Cozmulici, Inga Stascova, Mariana Rufa. Multumim mult Ion Cebanu pentru tot suportul si implucarea in organizarea acestui program!
Această activitate este susținută de Proiectul USAID COMPETITIVITATE ȘI REZILIENTĂ RURALĂ ÎN MOLDOVA.