Renania lansează Safety Academy

Evenimentul se bucură de suportul valoros al oficialităților locale și e realizat în parteneriat cu Asociația Businessului European.

Safety Academy s-a născut din dorință de a oferi clienților, partenerilor și autorităților din domeniu un spațiu de studiu, o platformă pentru inovație și dialog fertil pe teme relevante din domeniul sănătății și securității în muncă.

Prin lansarea Safety Academy, Renania își propune să sprijine dezvoltarea acestei industrii în Republică Moldova și, prin prezentarea produselor și soluțiilor de ultima generație, să devină partener pentru acele companii care cred în principiul că „e mai sănătos să previi, decât să vindeci" inclusiv din perspectivă comercială.

Renania Safety Academy este astfel un prim pas făcut în această direcție, aducând un gust pentru noutate, pentru reinventarea industriei, pentru inspirația necesară.

„La mediul de afaceri din Chișinău m-au impresionat viteză de reacție și dorință cu care oamenii vor să cultive inovația pe toate palierele. E și motivul pentru care aici are loc prima ediție a Safety Academy: Republică Moldova e o țara în care autoritățile și comunitatea de business au obiective comune și transformă în practică, cu rapiditate, orice proiect sinonim cu evoluția", a declarat Florentină Taudor, General Manager, Renania.

Valentina Buliga și Sergiu Sainciuc, Ministrul și respectiv viceministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei din Republicii Moldova vor anunța deschiderea lucrărilor.

Printre vorbitorii de la eveniment se număra Mariana Rufă, Director Executiv Asociația Businissului European, Florentină Taudor, General Manager RENANIA, Orlando Szasz, fondator RENANIA, Marius Dinca, CEO ACTIVE LIFE, Georgiană Nicolescu, EU OSHA Focal Point-România și Michael Pop, Country Business Leader VERTIQUAL ENGINEERING.

Discuțiile vor atinge teme precum soluții hi-tech, informații și metode educative, tendințe locale versus tendințe internaționale, statistici și vor fi moderate de către Iurie Salaru, Lector ÎMI Nova Internațional Management.

Cu o istorie de peste 18 ani, Renania este lider pe piață românească a echipamentelor pentru sănătatea și securitatea în muncă, oferind atât companiilor partenere cât și utilizatorilor finali un set complet de soluții, produse și servicii adecvate pentru a proteja viață la lucru sau în spațiul domestic.

Companiile interesate să participe la acest eveniment-pionier pentru Republică Moldova sau doresc mai multe informații, pot contacta echipă Renania la safety.academy@renania.ro.

sursa: www.unimedia.info