Taxele locale pentru dispozitivele publicitare: un impediment în calea dezvoltării business-ului?

Taxele locale pentru dispozitivele publicitare: un impediment în calea dezvoltării business-ului?
Asociația Businessului European (EBA) continuă discuțiile cu sectorul public pentru a remedia disensiunile aferente Taxelor locale pentru dispozitivele publicitare.
 
În recenta ediție a BusinessClass, citiți opinia comunității EBA la subiectul dat, care rămâne un obstacol semnificativ în calea creșterii economice.
 
Sandra Dolghii, Manager Politici Fiscale al EBA Moldova, subliniază dificultățile întâmpinate de companii în conformarea cu reglementările actuale și necesitatea unei abordări mai uniforme și echitabile din partea autorităților.
 
Diana Ilicciev, Președinta Comitetului pe Fiscalitate al EBA și Contabil-șef al Victoriabank, oferă o analiză detaliată asupra provocărilor cu care se confruntă băncile și agenții economici. În completare, Elena Vasilica, Contabil-șef la Moldcell, și Dauria Lupascu, Contabil-șef al Grupului Axedum, atrag atenția asupra impactului semnificativ pe care aceste reglementări îl au asupra costurilor operaționale și profitabilității companiilor.
 
EBA continuă să susțină dialogul cu autoritățile pentru a găsi soluții care să asigure un mediu de afaceri mai predictibil și echitabil. Citiți mai multe despre aceste provocări și soluțiile propuse de EBA în ediția de septembrie a revistei Business Class.