Ultima sesiune din acest an a Academiei de Jurnalism Economic

Politicile de mediu și impactul lor asupra mediului de afaceri au fost discutate în cadrul ultimei sesiuni din acest an a Academiei de Jurnalism Economic, cu participarea ministrei Mediului, Iuliana Cantaragiu.
 
Care sunt prioritățile Ministerului și cum au fost acestea identificate, indicatorii de impact și reformele necesare pentru o dezvoltare durabilă a Republicii Moldova au fost doar câteva dintre întrebările abordate în cadrul discuției.
„Considerăm că evoluția indicatorilor de mediu este cea mai bună modalitate de evaluare a activității instituțiilor din țară. Vom seta ținte pentru fiecare dintre acestea și aplica metodologii specifice pentru a evalua contribuția fiecărei instituții din subordinea Ministerului la calitatea indicatorilor de mediu”, a declarat ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu.
 
Aceasta a fost ultima sesiune din anul curent a Academiei de Jurnalism Economic, proiect derulat de European Business Association Moldova (EBA Moldova) cu suportul membrilor săi. Proiectul are ca obiectiv stimularea jurnalismului economic de calitate prin acces la informații, analize și opinii ale newsmakerilor din sectorul public și cel privat.