UN NOU DIRECTOR LA CONDUCEREA BIROULUI VERNON DAVID DIN REPUBLICA MOLDOVA

 

 Vernon David, renumita casă de avocatură internațională investește și promovează profesioniștii moldoveni!

Fiind primul avocat angajat de Vernon David în Republica Moldova, Sergiu Bivol s-a alăturat casei de avocatură în anul 2008 și de atunci a avut un rol indispensabil în transformarea biroului într-o firmă internațională de avocatură de renume, așa cum este în prezent.

"Cu deosebită onoare și plăcere, partenerii Vernon David anunță astăzi numirea lui Sergiu în funcția de conducere a biroului din Republica Moldova. A fost alături de noi încă de la începutul activității biroului și a contribuit foarte mult la succesul și dezvoltarea noastră", spune Charles Vernon, managing partner al Vernon David. "Este un avocat excelent și un coleg minunat și suntem încântați să îl avem în echipa noastră", spune Diana Neagu, Partener Vernon David.

Sergiu Bivol este unul dintre avocații-cheie ai biroului de la Chișinău, specializat în drept comercial și corporativ, precum și în tranzacții imobiliare, cu accent special pe acorduri comerciale, fuziuni și achiziții și proiecte imobiliare exclusive. În plus, Sergiu are o experiență semnificativă în materie de litigii și arbitraj. În ultimii câțiva ani, a fost liderul echipei locale pe numeroase proiecte din diverse industrii, inclusiv telecom, media, televiziune, sport, agricultură, protecția semințelor și culturilor, produse farmaceutice, producerea oțelului, bănci și infrastructură. De la start-up la achiziții și până la post-achiziții, Sergiu a oferit consultanță cu privire la toate aspectele dreptului comercial și corporativ.

"Este o onoare și un privilegiu să accept această funcție de conducător al biroului Vernon David din Republica Moldova. Sunt pe deplin hotărât să construiesc mai departe succesul firmei și să ne îmbunătățim capacitatea de lucru în regiune. Acum, este mai important ca niciodată să răspundem în mod flexibil la condițiile pieței și sunt pe deplin pregătit pentru această provocare", afirmă Sergiu Bivol, noul director al oficiului Vernon David de la Chișinău.

"Am lucrat cu casa de avocatură Vernon David de când au înființat biroul în Republica Moldova și am colaborat cu Sergiu Bivol pe o serie de proiecte. Este un profesionist de top. Această funcție este un mare pas înainte atât pentru Sergiu, cât și pentru Vernon David", a declarat John Maxemchuk, fostul COO, Purcari, primul președinte al Camerei de Comerț Americane din Moldova (2006-2012).

Sergiu Bivol are o experiență de peste 16 ani în jurisprudență, dintre care 11 ani în calitate de membru al echipei Vernon David la Chișinău. Este recunoscut ca fiind unul dintre avocații de top din țară, precum și internațional. (Legal 500, Chambers Legal și ILFR 1000).

“Ca investitor străin în Moldova, am fost norocos să avem de partea noastră expertiza juridică a lui Sergiu, iar sfaturile și previziunile lui s-au dovedit a fi cruciale pentru a ne ajuta să navigăm în cadrul complex de reglementare locală. Munca, fiabilitatea și intuiția sa în afaceri îl face fără egal și nu aș ezita să-l recomand ca fiind unul dintre cei mai buni avocați din țară", a adăugat George Teodorescu, director regional, Mixbook.

Sergiu Bivol conduce și departamentul de soluționare a litigiilor al biroului de la Chișinău, cu experiență semnificativă în soluționarea litigiilor și în materie de arbitraj.

"Am colaborat cu Sergiu Bivol pe o serie de probleme complexe, de la litigii internaționale până la probleme de reglementare și corporative. În calitate de fost avocat corporativ, am o idee fixă despre ceea ce vreau de la un avocat din afară, iar asistența lui Sergiu a fost esențială pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm și să extindem brandul în Moldova ", spune Bogdan Pleșuvescu, președintele Victoriabank.

Noul director al birouluiVernon David Chișinău,Sergiu Bivol este, de asemenea, membru al Comitetului de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional din Chișinău (din 2018).

 

DESPRE VERNON | DAVID:

Vernon | David este o casă de avocatură de tip boutique cu peste 30 de avocați prezenți atât în Moldova, cât și în România. Cu o echipă înalt specializată, având experiență internațională semnificativă, firma este formată din avocați din SUA, Moldova și România. Vernon | David are privilegiul de a asista investitori importanți și bine-cunoscuți în tranzacții precum și în consolidarea și extinderea prezenței acestora pe piață. În Republica Moldova, Vernon | David a asistat investitori renumiți, cum ar fi Orange Moldova și Banca Transilvania, în efectuarea achizițiilor recente pe piața locală.