Vizita Business Hub-urilor regionale în incinta Moldcell: Prezentarea celor mai bune practici în domeniul managementului Resurselor Umane

La data de 5 iulie, EBA a organizat o vizită de lucru la compania Moldcell, pentru Business Hub-urile și companiile regionale. La această vizită au participat peste 40 de reprezentanți, atât din partea companiilor și business hub-urilor regionale, cât și din partea membrilor EBA.

Evenimentul a început cu un cuvânt de salut din partea dnei Carolina Bugaian, Director General, Moldcell.

Discuțiile cu reprezentanții Moldcell au avut loc pe marginea descrierii activității/produselor/piețelor de desfacere, cât și prezentarea industriei/provocărilor și oportunităților de dezvoltare.
Dna Irina Strajescu, People and Communication Director, membru de Board EBA, împreună cu echipa Moldcell a oferit o descriere a celor mai bune practici în domeniul managementului Resurselor Umane, precum și a organizat un tur al companiei, împărtășind valorilor Moldcell!

Scopul vizitei a fost consolidarea companiilor regionale, în contextul serviciilor de suport oferite de EBA, in cadrul Proiectului.

Vizita este organizata pentru Business Huburile si companiile regionale, parte a Proiectului "Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării" implementat de EBA, cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene.