Conferința Anuală pe Taxe

În data de 28 martie 2018, EBA Moldova a participat la Conferința Anuală pe Taxe, organizată de PwC Moldova.

 

Comunicat de presă


Conferința anuală de taxe PwC Moldova 
reunește mediul de afaceri moldovean

În cadrul evenimentului la care au asistat peste 150 de participanți, specialiștii PwC din Moldova și România împreună cu reprezentanții autorităților publice au dezbătut cadrul fiscal și de reglementare al Republicii Moldova, provocările ce țin de raportarea financiară, regulile de concurență și protecția datelor cu caracter personal. În același timp, au fost adresate și oportunitățile puse la dispoziția companiilor ce își derulează activitatea în cadrul parcurilor pentru tehnologia informației.

„Am asistat la discuții constructive despre felul în care evoluează sectorul afacerilor din Republica Moldova și despre așteptările pe care investitorii le au de la autorități. Există deschidere către un dialog care să găsească cele mai bune soluții pentru dezvoltarea mediului de afaceri local și pentru folosirea celor mai noi tehnologii în interacțiunea dintre stat și cetățean”, a declarat Ionuț Sas, Partener, PwC România.

Specialiștii PwC Moldova și România au prezentat totodată tendințele fiscale internaționale, inclusiv practicile aplicabile în România și felul în care acestea ar putea fi preluate în legislația fiscală națională. De asemenea, s-a remarcat importanța pregătirii mediului de afaceri pentru cerințele noi în domeniul protecției datelor cu caracter personal și importanța respectării și aplicării regulilor de concurență.

Despre PwC

Scopul PwC este de a construi încredere în sânul societăţii şi de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu mai mult de 236.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

© 2018 PwC. Toate drepturile rezervate.                              

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Data

28 martie 2018

Contact

Olesea Chirică, Senior Legal Associate

Tel: +373 79593185

Email: olesea.chirica@pwc.com