ACI Partners

www.aci.md

ACI Partners este o societate de consultanță juridică din Republica Moldova, având o experiență bogată și fiind lider în activitatea de asistență și consiliere a companiilor internaționale în soluționarea provocărilor juridice din Moldova. 

De ce este ACI Partners diferit - aceasta este o societate de consultanță care oferă o gamă largă de servicii. Astfel, pe lângă consultanța juridică, ACI Partners oferă asistență în domeniul Fiscal, domeniul Concurenței, servicii de Contabilitate și de Resurse Umane. Implicarea profesioniștilor cu o vastă expertiză, permite ACI să ofere clienților săi o deservire complexă în domeniul Juridic, Fiscal și al Contabilității.

ACI Partners a fost recunoscută drept societate de consultanță juridică de top într-un număr variat de specializări, fiindu-i acordat titlul Overall Law Firm of the Year de către două publicații juridice internaționale diferite. Societatea a fost de asemenea desemnată în calitate de companie de consultanță juridică lider de către Best Lawyers, având cinci avocați recomandați de Best Lawyers, mai mulți decât în orice altă companie de consultanță juridică din Moldova.

ACI Partners este recunoscută de către Chambers & Partners drept societate de consultanță juridică de Nivelul 1 în Republica Moldova, fiind lider în acest domeniu potrivit Legal 500, începand cu 2013.

Igor Odobescu, Partener Coordonator al ACI Partners, este membru al Consiliului Consultativ al Best Lawyers.