SC Business Intelligent Services SRL

www.bis.md

Istoria grupului BIS își ia începutul în anul 2000, odată cu fondarea Agenției Intelligent-Services. Prin sinergia acesteia cu Casa de Investiții BIS-Capital, s-a consolidat grupul din prezent, într-o structură completă și potrivită pentru a urmări misiunea: asistență pentru afaceri de succes.

Rezultatele excelente înregistrate, alăturarea la asociațiile AMCOR și EBA, dar și înțelegerea profundă a dinamicii companiilor și piețelor, cultivate pe parcursul a 20 ani, a urcat BIS în topul companiilor naționale de consultanță.

Prestăm o paletă de servicii care sunt într-o permanentă dinamică și diversificare, iar pe parcursul activității noastre am realizat multiple proiecte de consultanță pentru companii și instituții atât din Republica Moldova, cât și din străinătate, în diverse sectoare: TIC, financiar bancar, imobiliar, hotelier, logistică, distribuție și comerț, agro alimentar ș.a., în rezultat, stabilind relații temeinice de colaborare la nivel local și internațional.

Principalul nostru potențial și avantaj competitiv, echipa BIS, ce include peste 10 experți de cea mai înaltă calificare și cu o experiență vastă în diverse domenii, ne permite să realizăm pentru clienții noștri cele mai complexe și ambițioase proiecte. Valorile de bază după care ne ghidăm sunt integritatea opiniilor, responsabilitatea socială, oferirea soluțiilor cu impact în timp și care depășesc valoarea investiției.

Pe scurt, BIS, un acronim pentru Business Intelligent Services, nu poate fi descris decât un grup de entuziaști și profesioniști, care s-au unit printr-un singur scop nobil: să compenseze ceea, ce a lipsit cel mai mult în începuturile lor de carieră: sfaturi bune în afaceri.

Prezentare BIS.