Coca-Cola HBC Moldova

www.coca-cola.md

Coca-Cola HBC Moldova a fost inregistrata in Moldova in 1994. 

Incapand cu anul 2000, Coca-Cola Imbuteliere Chisinau SRL a devenit membru al Coca-Cola Hellenic Company Group.

Coca-Cola Hellenic Company este unul din cei mai mari imbuteliatori de bauturi non-alcoolice din Europa. Compania opereaza in 28 de tari cu o populatie totala de mai mult de 550 de milioane locuitori. Coca-Cola Hellenic a fost creata in August 2000 la fuziunea companiilor din Atena, Hellenic Bottling Company S.A. cu Coca-Cola Beverages plc.

Linia de produse Coca-Cola Hellenic include bauturi racoritoare carbogazoaze si necarbogazoase, sucuri, apa, bauturi pentru sport si energizante, bauturi gata pentru consumat cum ar fi ceaiuri si cafele.

Cu o zona geografica care se intinde din Republica Irlanda pana la partile de est ale Rusiei, si din Estonia pana in Nigeria, Coca-Cola Hellenic este concentrata sa acopere cerintele si gusturile locale pe toate pietile pe care le acopera.

Ingredientul cheie al companiei este performanta si devotamentul, entuziasmul si dedicatia totala a fiecarui membru de management si a mai mult de 41.000 de angajati ai Coca-Cola Hellenic. Coca-Cola Hellenic este devotata sa cultive o cultura diversa si cu rezultate care incurajeaza oamenii sa isi dezvolte intreg potentialul.