JS FinComBank S.A.

www.fincombank.com

2018 EBA GOLD Member

FinComBank S.A a fost fondată în 1993 și obiectivele sale primordiale sunt direcționate spre stabilirea, deservirea și extinderea relațiilor cu întreprinderile mici și mijlocii, cât și dezvoltarea serviciilor retail. Începând cu anul 2015, FinComBank S.A. este desemnată liderul calității portofoliului de credite în sistemul bancar din toată țara.

Astăzi, FinComBank deservește activ peste 100 000 clienți, printre care se regăsesc cei mai mari exportatori și importatori din Republica Moldova, întreprinderi comerciale și cele din sectorul agrar.

FinComBank activează cu succes pe tot teritoriul Republicii Moldova și a dezvoltat o rețea bancară de peste 100 filiale și agenții, astfel ocupând locul 3 printre băncile din Moldova. În rând cu dezvoltarea oficiilor tradiționale, Banca implementează activ sistemele de deservire la distanță – internet banking, solicitarea unui card bancar și credit on-line.

Stabilitatea activității Băncii este axată asupra nivelului înalt de deservire a clienților, reputația unei Bănci sincere, eficiente și inovative.