MONICOL SRL

www.monicol.md

Compania “Monicol” LLC se ocupa cu producerea si exportul miezului de nuca si fructelor uscate. Aceasta a fost fondata in 2001 si pe parcursul timpului si-a dezvoltat gama de produse precum si  instalatiile de producere, devenind astfel unul din leaderii de piata in acest domeniu. Pe parcursul activitatii compania a construit o imagine pozitiva pe pietile locale cat si internationale aprovizionand cu produsele sale un numar mare de companii din jurul lumii.

Noi detinem o fabrica de prelucrare de aproape 4,800 m2 localizata la 15 km departare de Chisinau, avand ateliere de lucru destinate pentru procesarea nucilor, producerea fructelor uscate si spatii de depozitare. De asemenea avem puncte de colectare localizate in cele mai favorabile parti ale Republicii Moldova. Produsele noastre sunt de calitate inalta corespunzatoare standartelor internationale, demonstrat de certificatele de calitate ISO 9001 :2000 si HACCP.

Datorita unei calitati excelente si preturilor competitive noi vindem productia in aproape toate tarile Europene, Statele Unite, Rusia, Belorusia, tarile Baltice.

Noi avem o echipa permanenta de 100 specialisti experimentati si bine pregatiti. Pe parcursul sezonului sunt angajate in jur de 300-350 de persoane, pentru procesul de productie. Ei au multi ani de experienta in lucrul cu nucile si fructele uscate.

De semenea noi oferim servicii de procesare a nucilor in coaja, consistand din spargere, sortare si ambalare.

Compania Monicol este un beneficiar al Proiectului de sporire a competitivitatii al Bancii Mondiale care acorda granturi companiilor din Moldova in implementarea standartelor internationale de calitate (ISO si HACCP).