ICS PricewaterhouseCoopers Advisory SRL

www.pwc.com/md/en.html

Echipa de Audit, Consultanţă fiscalăşi juridică a PwC Moldova

Acum, cu 17 ani de experienţă în asistenţa acordată clienţilor din ţară, PwC Moldova  este ce mai mare firmă pe plan local care oferă o paletă largă de servicii de consultanţă fiscalăşi juridică, de consultanţă în afaceri şi de audit, şi ne mândrim cu capacitatea noastră de a gândi global şi a acţiona local pentru succesul pe termen lung al clienţilor noştri.

PwC Moldova oferă servicii de audit, de optimizarea performanţelor societăţilor, de consultanţă în management şi tranzacţii, servicii de consultanţă privind impozitarea societăţilor şi impozitele şi taxele indirecte (inclusiv în domeniul vamal), servicii prin care se asigură respectarea cerinţelor regulatorii, servicii privind investiţiile, dreptul societăţilor comerciale, imobiliare, litigii fiscale, concurenţă, servicii privind resursele Umane (impozite, relaţii de muncăşi imigrare).

Activitatea noastră în mediul de afaceri presupune contactul constant cu numeroasele părţi interesate, şi dialogul permanent cu clienţii noştri şi alte persoane din mediul de afaceri, cu care cooperăm pentru a le înţelege necesităţile şi a răspunde acestora.

PwC este un participant activ al principalelor asociaţii de afaceri din Republica Moldova. De asemenea, de-a lungul anilor am dezvoltat un dialog constructiv cu autorităţile guvernamentale şi organizaţiile internaţionale.

Prin recunoaşterea dobândităşi prin calitatea serviciilor noastre, ne ajutăm clienţii să atingă succesul pe piaţăşi facem eforturi susţinute pentru a spori atractivitatea investiţională a Moldovei în general.

PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu 195.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscalăşi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastrăşi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/md.

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică separată. Vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi:

Alexandru Gozun

PwC Moldova Office Leader

Advisory Services
alexandru.gozun@ro.pwc.com

Office: +373 22 251 700 

Viorelia Gutu
Assurance Services PwC Moldova
viorelia.gutu@ro.pwc.com

Office: +373 22 251 700 

Alexandru Munteanu
Tax and Legal Services PwC Moldova
alexandru.munteanu@ro.pwc.com

Office: +373 22 251 700