FPC Rogob SRL

www.rogob.md

Combinatul de carne si mezeluri "Rogob" este o întreprindere modernă și dinamică fondată în anul 1997, fiind unul dintre cei mai mari producători și furnizori de produse din carne și mezeluri din Republica Moldova. Actualmente întreprinderea se află printre primele 3 companii autohtone după volumul de desfacere a producției sale. Compania are ca principiu folosirea materiei prime autohtone, urmărirea cu strictețe a securitatii produselor finite, precum si aplicarea tehnologiilor moderne.

Cea mai importantă caracteristică a noastră este orientarea spre client si necesitatea acestuia.

Denumirea mărcii comerciale „ROGOB" pornește de la inițialele fondatorilor și numele lor de familie, subliniind grija și atenția acordată în prepararea fiecărui produs.

Pe parcursul anilor compania a evoluat prin numeroase transformări, la moment cuprinde circa 200 angajati cu perspectiva de crestere pina la 500 in viitor, precum si magazinele de firmă care oferă toata gama de produse ale companiei noastre. La moment, compania „ROGOB" livrează produse pe tot teritoriul Republicii Moldova, dar este orientata spre producerea  produselor pentru export, creind o piata de desfacere in spatiul european.