Astazi a avut loc primul Webinar din cadrul Programului ''Step in GDPR, AML and Compliance'', intitulat: Contextul si cadrul legislativ privind protectia datelor cu Sergiu Bozianu, Privacy by default

Astazi, 4 martie, a avut loc primul Webinar din cadrul Programului ''Step in GDPR, AML and Compliance'', intitulat: Contextul si cadrul legislativ privind protectia datelor cu Sergiu Bozianu, Privacy by default.

Speaker: Sergiu Bozianu, Expert in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, Director General Privacy by default.
 
Obiectivul Programului:
Prezentarea unui set de cunostințe teoretice si practice de bază ce tine de cadrul regulatoriu si aplicativ in domeniul protecției datelor cu caracter personal precum si în domeniul conformității, prevenirii şi combaterii spălării banilor și finanţării terorismului.
 
Organizatorii programului:
European Business Association Moldova cu suportul financiar al Mobiasbanca - OTP Group, in parteneriat cu ASEM - Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Data Protection Resource Hub si Privacy by default.