EBA a participat la Sedinta Grupului de lucru al Comisiei de stat pentru reglementarea activitatii de intreprinzator

La data de 17 Ianuarie, EBA reprezentata de Eugen Cozmulici, Manager Policy si Advocacy, a participat la Sedinta Grupului de lucru al Comisiei de stat pentru reglementarea activitatii de intreprinzator.

Subiectele discutate in cadrul sedintei, au fost:

1. Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul de lege privind securitatea cibernetică.

2. Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul Hotărârii Guvernului pentru aprobarea Metodologiei de calculare a tarifelor la serviciile prestate și a tarifelor la acestea și a Regulamentului cu privire la modul de formare și utilizare a mijloacelor speciale ale Serviciilor Hidrometeorologic de 

3. Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la modificarea Hotărârii Guvernului nr. 158/2019 cu privire la aprobarea Cerințelor de calitate pentru lapte și produsele lactate

4. Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul Hotărârii Guvernului privind aprobarea Regulamentului cu privire la autorizarea tăierilor de vegetație forestieră.

5. Examinarea repetată a analizei impactului de reglementare la proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind activitatea prestatorilor de servicii de încredere.

6. Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul Hotărârii privind modificarea Regulamentului cu privire la calitatea serviciilor de transport și de distribuție a gazelor naturale, aprobat prin Hotărârea ANRE 422/2019.