EBA organized the Event: In-club 3C discussions

EBA a organizat un eveniment pe 14 iulie intitulat In-club 3C discussions.

Cofinanțat de: Uniunea Europeană
Sponsor: Vernon David Law Firm
Partener: Endava
Partener tehnic: Media Show Grup

Acest eveniment este o continuare a evenimentului DIGI BUSINESS ERA organizat anul precedent de catre EBA, dar axat pe trei subiecte cele mai actuale: Concurență, Comerț și Securitate Cibernetică pe platformele online.

DOMENIU DE APLICARE: Comerțul electronic evoluează pe măsură ce devine un instrument indispensabil al activității economice moderne post-pandemice. Cit de pregătiți sunt agenții economici? În ce măsură statul dispune de pârghii pentru a asigura un climat concurențial normal în comerțul online? Securitatea cibernetică poate fi asigurată? Cum sunt împărțite responsabilitățile între autoritățile publice? Sunt întrebări la care mediul de afaceri dorește să fie informat.

Evenimentul a fost organizat în format hibrid.

Abordarea fiecărui panel a fost de a prezenta status quo-ul în Moldova și de a oferi 2-3 practicieni pentru a prezenta bunele practici și lecțiile învățate din comunitatea internațională. Evenimentul a găzduit reprezentanți ai Autorităților Publice Centrale din Moldova și România, precum și companii naționale și internaționale din sectorul privat. 

Agenda evenimentului poate fi găsită aici (click).

Speakerii evenimentului au fost reprezentanți ai Autorităților Publice Centrale din Moldova și România, precum și companii naționale și internaționale din sectorul privat.

Înregistrarea evenimentului poate fi vizualizată aici: https://bit.ly/3chyCfO