EBA Moldova a participat la o întâlnire cu dl Valeriu Lazăr, Viceprim-ministru, Ministrul economiei al RM

La 25 mai EBA Moldova a participat la o întâlnire cu Valeriu Lazăr, Viceprim-ministru și Ministrul Economiei al RM în cadrul unui eveniment organizat de MIEPO şi Ministerul Economiei.

La eveniment au participat peste 60 de companii.

Obiectivul evenimentului a fost de a prezenta situaţia actuală în sectorul economiei, de a atrage atenția asupra  tendinţelor existente şi a perspectivelor de viitor, precum şi de a crea un dialog deschis cu companiile locale şi străine din Republica Moldova.

În cadrul  evenimentului, EBA împreună cu Oficiul PM pentru atragerea de investiţii a încurajat cele mai mari companii locale şi străine care activează în Republica Moldova să-şi exprime opiniile lor cu privire la mediul de afaceri existent şi problemele cu care se confruntă companiile de afaceri din Republica Moldova.

În baza feedback-ul primit de la aproape 40 de companii, a fost elaborată și prezentată o scurtă analiză care a fost propusă spre examinare, în conformitate cu modificările legislative, Ministerului Economiei. (Vă rugăm să găsiţi analiza ataşată)