Întrevedere cu Dna. Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova

Stimați membri EBA,

EBA Moldova de comun cu AmCham Moldova vă invită respectuos la Întrevederea cu Dna. Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova

Data și ora: 25 iulie 2019, începând cu orele 17:00.

Înregistrarea: Dat fiind faptul că la intrare în Parlament este obligatoriu efectuarea unui control de securitate,

vă rugăm să asigurați prezența începând cu orele 16:30

Locație: Sala ”Europa” al Parlamentului RM, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 105

Suntem în proces de negociere ca la ședință să ia parte și reprezentanți ai Comisiilor Economie, buget și finanțe; Juridică, numiri și imunități; Protecție socială, sănătate și familie.  

În acest context, solicităm respectuos ca discuțiile și întrebările prezentate să fie focusate în jurul priorităților identificate de sectorul privat, membrii EBA, pentru noul Parlament și Guvern, care au fost prezentate tuturor insituțiilor statului (se anexează), de asemenea asupra inițiativelor deja înregistrare în Parlament (Legea privind comerțul interior, Legea privind publicitatea, setul de legi ce ține de protecția datelor cu caracter personal, proiectul de Lege privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sînt destinate consumului uman, etc.) precum și alte domenii. In acest sens, solicitam respectuos remiterea intrebarilor/domeniilor de interes pina la 24 iulie, curent pentru a fi remise in prealabil colegilor din Parlament.

Astfel rugăm confirmarea participării a unui reprezentant din compania Dvs și remiterea întrebărilor/neclarităților/poziției dvs. până la data de 24 iulie curent.