Un eveniment despre Leadership și Emoții organizat de AFAM Moldova și EBA Moldova

Se spune că liderul este busola emoțională a organizației pentru că marii lideri lucrează cu și pentru oameni și o fac prin intermediul emoțiilor. În acest context Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM Moldova) și Asociația Businessului European (EBA Moldova), în parteneriat cu TACK International Republica Moldova pe 6 decembrie 2013 a organizat Workshopul "Puterea Emoțiilor în Leadership"

Evenimentul a fost condus de către dna Andreea Udrea Rădulescu (Regional Business Development Manager TACK International Romania, General Manager Republica Moldova), care a proiectat conceptul de inteligență emoțională prin propriile experiențe personale și profesionale, pe care le-a împărtășit cu cele peste 60 de doamne prezente la eveniment.

Dna Andreea a menționat că “Fie că este vorba despre implementarea inițiativelor strategice, operaționale sau de mobilizarea și motivarea echipei pentru atingerea obiectivelor comune, liderii de succes investesc emoțional. Liderii de succes atrag, dezvoltă și conduc oamenii”. 

Prin prisma acestui eveniment organizatorii și-au propus să contureze ideea că pe fotoliul de șef/lider nu există inscripția bărbat sau femeie; iar în afaceri, atitudinea potrivită, calitatea competenţelor profesionale şi inteligenţa emoţională sunt cele care fac diferenţa.