Instruiri de management financiar pentru companii și mediul academic

Denumirea proiectului

Instruiri de management financiar pentru companii și mediul academic
   

Perioada

Iunie 2020 - 2021
   

Descriere

Obiectivul acestui proiect este de a oferi traininguri online/ seminare de management practic  pentru sectorul financiar, de afaceri și mediul academic. Seminarele acoperă o gama larga de subiecte adaptate efectelor pandemiei COVID-19 și anume: IFRS9, analiză financiară, bugetare și planificare, vânzări și marketing digital, managementul resurselor umane, securitate cibernetică și altele (în jur de 15 seminare în total).

Arealul de formatori cuprinde experți locali și regionali, majoritatea din Moldova și România, printre care: Lilia Colin, manager la Deloitte Moldova; Monica Minoiu, trainer la EXEC EDU, cu expertiză în lanțul de aprovizionare, reducerea costurilor, managementul proceselor, managementul proiectelor, negocieri, finanțare, strategie de afaceri, Iuliana Andronache, trainer la Cromwell Evan Global, expert internațional cu o experiență practică solidă în domeniul finanțelor.

Grupuri țintă

  • experți/ profesioniști juniori și seniori din domeniul financiar și contabil din IMM-uri și întreprinderi mari;
  • Directorii executivi, administratorii, orice persoane delegate responsabile cu gestionarea unității de afaceri. Manageri de proiect;
  • lectorii de la Academia Economică din Moldova și Universitatea de Stat din Moldova
  • reprezentanți ai sectorului financiar;
  • Ministerul Finanțelor și Serviciul Fiscal de Stat.
   

Rezultate

Nr. de webinar organizate: 13
Nr. de speakeri care au luat parte: 25
Nr. total de participanti: 877