Fan Courier

www.fancourier.md

Suntem liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006 și de norim sa rămânem în continuare partenerul de încredere al tuturor celor care aleg serviciile noastre, cu aceeiași pasiune și dăruire pentru fiecare livrare efectuată

În fiecare noapte, mașinile FAN Courier România străbat peste 103 348 de kilometri acoperind 137 de trasee pe întreaga suprafață a țării. Micșorăm distanțele dintre oameni și nu încetinim niciodată ritmul pentru că avem cei mai dedicați curieri, o echipă minunată, gata oricând să primească noi membri.

Toate premiile și distincțiile câștigate în România de-a lungul anilor se datorează atât unei strategii de afaceri solide și investițiilor permanente, cât și încrederii pe care am reușit să o câștigăm, an de an de partea clienților noștri, prin responsabilitate și implicare.

Aceasta este filozofia cu care am venit în Republica Moldova.

Viziunea noastră este să fim un partener de încredere pentru companiile care își desfășoară activitatea în Republica Moldova, ofering servicii de curierat "door-to-door" la nivel național și internațional.