IM Zernoff SRL

www.zernoff.md

IM Zernoff SRL este cel mai mare producator de ENA (Alcool Extra Neutru), DDGS si CO2 din Republica Moldova. Capacitatea intreprinderii noastre este mai mare de 3000 de tone de ENA si 3000 de tone de furaje de calitate inalta, pe luna.

Principiile noastre de baza de afaceri au fost totdeauna de a asigura calitatea cea mai inalta a produselor, precum si de a satisface necesitatile clientilor nostri.

Noi incepem procesul de productie inca de pe campurile noastre, unde crestem doar boabe de calitate inalta sub supraveghere constanta din partea labolatorului acreditat. Dupa aceasta, procesul continua pana la incaperea de distilare care a fost construita de producatorii cei mai buni din Italia si Germania. Specialistii de top din acest sector care activeaza sub standartele de calitate ISO 9001 :2008 si HACCP urmaresc procesul de distilare.

Asigurarea satisfacerii clientilor este cel de-al doilea principiu al companiei. Noi tindem sa dezvoltam relatii de lunga durata bazate pe incredere si profit reciproc. Cele mai mari avantaje care le oferim partenerilor nostri sunt flexibilitatea in preturi si termenii de livrare, acompaniate de o abordare individuala pentru fiecare necesitate a clientilor nostri.

Aceste principii ne-au ajutat sa devenim cel mai mare furnizor nu doar in Moldova dar si in alte regiuni, operatiunile noastre extinzandu-se in Europa si intreaga lume. Noi oferim produsele noastre, tarilor cum ar fi Turcia, Grecia, Bulgaria, Polonia, Africa, Asia si altele. Suntem un furnizor sigur si suntem mereu gata sa oferim produsele noastre consumatorilor noi, sa dezvoltam parteneriate si sa ne extindem pe alte piete.