Roche

https://www.roche.ua/uk.html

Roche este un pionier global în produse farmaceutice și diagnosticare, axat pe avansarea științei pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Punctele forte combinate ale produselor farmaceutice și ale diagnosticului, precum și capacitățile tot mai mari în domeniul informațiilor medicale bazate pe date ajută Roche să ofere asistență medicală cu adevărat personalizată.

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie din lume, cu medicamente cu adevărat diferențiate în oncologie, imunologie, boli infecțioase, oftalmologie și boli ale sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticarea in vitro și diagnosticarea cancerului bazat pe țesuturi și un lider în managementul diabetului. În ultimii ani, compania a investit în profilarea genomică și a devenit un partener lider în industrie pentru perspective medicale.
Fondată în 1896, Roche continuă să caute modalități mai bune de prevenire, diagnosticare și tratare a bolilor și de a aduce o contribuție durabilă societății.

Grupul Roche, cu sediul central în Basel, Elveția, este activ în peste 100 de țări și în 2020 a angajat peste 100.000 de oameni în întreaga lume. În 2020, Roche a investit 12,2 miliarde CHF în cercetare și dezvoltare și a înregistrat vânzări de 58,3 miliarde CHF.