S&T

www.snt.md

Compania S&T Mold a fost fondata in anul 1995 ca o filiala a companiei S&T System Integration & Technology Distribution AG, Viena, Austria. Compania S&T AG conduce grupul ce activeaza in domeniul tehnologiilor inalte care are 6000 de angajati, oficii si activitati in peste 30 de tari. Compania S&T AG este una din principalii Integratori de sisteme care ofera solutii si servicii TI. Din anul 2016, S&T este un furnizor de frunte al Industriei 4.0 si a tehnologiilor Internet-of-Things.

Astazi S&T Mold este un furnizor de frunte de solutii si servicii TI pe piata TI din Republica Moldova. Experienta de mai multi ani si portofoliul de produse echilibrat permite S&T Mold sa ofere solutii optime companiilor financiare si de comunicatii, institutiilor publice, intreprinderilor industriale, agentiilor retail. Principalele tipuri de activitate: integrarea sistemului, instalarea si sustinerea infrastructurii, consultanta, segment software.

S&T Mold are 100 de angajati si departamente tehnice, de proiecte si dezvoltare software.

Accentul este pus pe dezvoltarea domeniilor de consultanta, solutii software, serficii profesionale, servicii gestionate si suport TI.

S&T Mold ofera solutii TI de ultima generatie in cooperare strategica cu principalii parteneri de hardware si software.